tisdag 25 oktober 2011

Ullared

Jag, Linnsan och Sara har varit på Ullared idag.
Det blev en sjukt mycket längre dag än vad vi hade tänkt oss.

På vägen dit bajsade Linnsan, inget revolutionerande förutom att hon brukar bajsa var fjärde dag och hon bajsade i förrgår också. Nåja, stannade på en parkeringsficka längs vägen och bytte blöja. Glad bebis, check. Eller? Nej, då kom Linnsan på att Linnsan var hungrig också så vi fick stanna i Värnamo och mata den arga bebisen.

Väl framme i Ullared fick jag ge henne lite mer mat så att hon skulle hålla sig nöjd därinne.

Folk är helt tokiga i det där jäkla varuhuset. Det är sjukt!! De röjer med sina kundvagnar som om det vore det sista de gjorde i livet. Hittade i alla fall lite gulliga kläder till Linn.

När vi skulle åka hem hade snuttisen förvandlats till en illröd, skrynklig och väldigt arg bebis. Försökte ge henne lite mat i bilen men hon åt knappt något så vi började åka hemåt.

Note to self, åk aldrig bil med en hungrig och arg bebis. Tvinga bebisen att äta först.

Efter tio minuter fick vi stanna på en rastplats för att inte riskera att vindrutan spräcktes av Linnsans tonartshöjningar.
Tog fram henne och skulle amma men hon bara skrek och skrek och vägrade äta. Gav lite ersättning och provade igen men icke. I det läget kände jag inte riktigt att vi var kompisar jag och Linnsan. Det tog 35 minuter innan hon lugnade sig och då åt hon som en galning. Efter det tokdäckade hon och sov hela vägen till Kalmar.

Vägen hem blev lååååång. De hade traktor get together på vägen mellan Ullared och Växjö och det var flera puckon som tyckte att 75 var lämplig fart på 90 väg.

Nu är det sovdags. Imorgon åker vi till Stockholm tidigt för Linnsan ska vaccineras på eftermiddagen. Blääää för bilkörning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar