tisdag 15 november 2011

Matvägran

Linnsan har en svacka just nu. Hon är lika glad som vanligt ända tills det vankas mat. Då gallskriker hon och vägrar ta bröstet. Hon kan skrika i 40 minuter innan hon ger upp och äter. Funkar också att ge lite ersättning och sen amma men jag tänker att då lär hon sig att hon får flaskan om hon skriker... Dåligt...

Man får ju typ hörselproblem av det här i alla fall. Samba tycker också att Linnsans protester suger, hon kryper in med huvudet under soffkuddarna och liksom ryser i hela kroppen när illvrålen börjar.
Hoppas verkligen att svackan går över snart annars får man väl sluta amma helt enkelt.

Tiden att rösta på Linnsan i Lifestones bebistävling är ju slut och i början av december kommer resultatet. Nu är det mängder av folk som klagar på reglerna och att man inte kan rösta flera gånger från samma dator och så vidare.
Fattar inte hur folk tänker, varför är de inte bara tacksamma att det ens finns en tävling?? Det är ju super generöst av Lifestone att tävla ut 3000 kr varje månad. Dessutom är det ju en kul grej för oss som beställt avtryck.
Nej fyyy skäms på er som har synpunkter, se det som en spännande chans istället. Fanns det ingen tävling skulle man ju inte ens få möjligheten att få sitt avtryck gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar