måndag 20 februari 2012

Gravid idiot i Big Brother

Jag är helt chockad!! Hur kan det ens vara tillåtet att låsa in någon som är gravid i vecka 36 i ett hus fullt med mindre mentalt begåvade potentiella psykfall??

Man kan ju konstatera att tjejen ifråga snubblade lite när hon tänkte i alla fall. Och kan man inte tänka själv så bör ju någon annan hjälpa till.

Arma barn säger jag bara. Ska den stackars lilla nyfödda bebisen bo där med tjugo människor som super huvudet i småbitar och kissar på varandras grejer!? Verkar ju avkopplande och bra för bebisens utveckling.

Kan inte Soc göra något!!??
Det borde verkligen vara licens på att skaffa barn.
Just det, hon är singel... Undrar varför!?

Shit vilken jävla idiot!!

2 kommentarer:

  1. För att pappan till hennes barn var otrogen och lämnade henne i vecka 24 och var ett svin kanske. Sedan hade hon inte råd med alla barnsaker eftersom hon studerar (och är toppstudent med skyhöga betyg). Så fick hon ett 16 timmars jobb på bigbrother som hjälpte henne att finansiera det hon behövde till sitt barn. DÄRFÖR KANSKE. Bra på att döma folk på förhand märker jag.

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj... Det var starka reaktioner.
    Men då tänker jag såhär... Han var säkert ett svin redan innan hon blev gravid, de flesta normala killar gör inte så. Alltså inte smart att skaffa barn med en sån kille. Dessutom kanske man ska vänta med barn tills man är klar med studier och annat så att man faktiskt har råd! Det är ju inte precis gratis och barn är inga husdjur.

    SvaraRadera